Oldal menü
Kategóriák menü

Küldte mint - okt 26, 2013 -ban Hírek, média |

Hírlevél, 2010 – 2011 oktatási év

Hírlevél, 2010 – 2011 oktatási év

Tisztelt Doktornő, Tisztelt Doktor Úr, Kedves Kolléga!

A következő témákra szeretném a figyelmedet felhívni:Jel kép

  1. FELSŐFOKÚ képzés
  2. MAOT 25. Jubileumi Kongresszus

1. / 2010 őszétől elindul a biológiai fogászat – régen várt és régen ígért – felsőfokú képzése. A felsőfokú képzésen csak az alaptanfolyamot végzettek és sikeres vizsgával rendelkezők vehetnek részt. A felsőfokú „Integrál – Komplementer Biológiai Fogorvos” végzettséghez szükséges pontszám: 21 pont. Ezeket a pontokat az egy- vagy több napos tanfolyamok elvégzésével lehet összegyűjteni. Ennek időbeli határa nincs, a 21 pont 1 év, vagy több év alatt is összegyűjthető. Az egyes tanfolyamok elvégzéséről a hallgatók pontszerző igazolást, illetve a vizsgával záruló képzésekről oklevelet is kapnak.

A felsőfokú végzettséghez szükséges pontok megszerzése a 2010 – 2011 oktatási évben:

  • az 1 napos tanfolyamok pontértéke: 1
  • a 2 napos elmélet, gyakorlat, vizsga pontértéke: 3
  • kongresszusi részvétel, idén a MAOT Jubileumi kongresszusa, lásd lent, pontértéke: 3
  • a 4 napos tanfolyam pontértéke: 8

Kérem, hogy a felsőfokú képzésben való részvételi szándékod jelezd az alábbi telefonszámon, illetve TANFOLYAMOKNÁL található jelentkezési lapokat az info@biodent.hu -ra küld vissza, X-szel jelöld azokat a tanfolyamokat, melyeken ebben az oktatási évben részt vennél, illetve azokat is – a másik táblázatban – mely érdeklődésedre tarthat számot.

Tanfolyamok 2010-11

( jelentkezés és regisztráció: 0630-209-8912
info: www.biodent.hu , e-mail: info@biodent.hu,       
helyszín: SUNORANGE központ, 1113. Bp. Badacsonyi u. 9.
szervező: Med – System oktatási központ)

2. / A MAOT, a Magyar Akupunktúrás Orvosok Társasága (MAOT) 2010. november 5-7 között Pécsett tartja 25. Jubileumi Kongresszusát nemzetközi részvétellel. A kongresszus egyben a IV. Kinai – Magyar Orvosi Fórum, valamint az un. EU CAMbrella projekt első nyilvános ülése is. Az Oralakupunktúra szekció keretében egy workshop keretében mutatjuk be a biológiai fogászat és az akupunktúra kapcsolatát, illetve az általában előforduló fogászati problémákat – a gócoktól, a fémterhelésekig – és azok lehetséges megoldásait. Kérem, ha időd engedi látogass el Pécsre, nem csak a kulturális főváros és a pontszám miatt, hanem, hogy az Oralakupunktúra szekciót támogasd.

További részletek itt: www.maot.hu/kongresszus2010.php

baráti üdvözlettel, jó egészséget kívánok;

Dr. Csiszár Róbert