Oldal menü
Kategóriák menü

Küldte mint - febr 1, 2020 -ban |

ISMÉT RENDELHETŐ! – Információs Gyógyászat – alkalmazása a mindennapokban

ISMÉT RENDELHETŐ! – Információs Gyógyászat – alkalmazása a mindennapokban

4,380 Ft

 

 

ISMÉT KAPHATÓ!

Dr. Csiszár Róbert: “INFORMÁCIÓS GYÓGYÁSZAT – alkalmazása a mindennapokban”

A könyv bolti forgalomba nem kerül, kizárólag online rendelhető!

Ára; 4380 Ft + 2500 Ft szállítási költség

 


Cikkszám: 37

Kategória:

Leírás

ISMÉT RENDELHETŐ!

Dr. Csiszár Róbert: “INFORMÁCIÓS GYÓGYÁSZAT – alkalmazása a mindennapokban”

A könyv bolti forgalomba nem kerül, kizárólag online rendelhető!

Ára; 4380 Ft + 2500 Ft szállítási költség

RÉSZLETEK AZ AJÁNLÁSOKBÓL;

Ajánlom ezt a könyvet mindazoknak, akik nyitottak az új dolgok megismerésére, akik érzik, tudják, hogy a környezeti ártalmaknak csak egy részéről van kellő információjuk és amiről tudnak azt sem képesek befolyásolni. Akiknek fontos nemcsak a saját, de a családjuk egészsége is, akik tudatosan odafigyelnének ennek megőrzésére, ha lehetőségük lenne rá.

A módszer elsajátítása nem kor és nem alapképzettség függő, az elmúlt évek során a tanfolyamot végzettek között volt 84 és 17 éves hölgy, egyetemi professzor, kertész- és ipari mérnök, betegápoló és szakmunkás, az élet legkülönbözőbb területeiről. Kiemelten fontosnak tartom az alkalmazását azokban a foglalkozásokban, akik betegekkel foglalkoznak, gyógyítanak…

A könyv bevezetés az Információs gyógyászat területére. Ez egy másfajta gyógyászat, mint amit ismerünk, itt a hangsúly a betegségek megelőzésén, a prevenció gyakorlati alkalmazásán és a környezeti ártalmak tudatos felismerésén és elkerülésén van. Cél az egészségünk megőrzése, szervezetünk és életünk harmonikus egyensúlyának biztosítása.

Dr. Csiszár Róbert

…Az új paradigma megjelenése, amely az élő szervezet működésében rejlő információk integrációján alapul, manapság az orvoslás fő reményforrása. Ez az új orvosi tudományos-információs teljes-rendszer szemlélet lehetővé teszi, hogy az egész szervezetre figyeljünk és kezeljük anélkül, hogy kihagynánk a részt. A rész és az egész egy egységben egyesül. Az élő rendszer esetében a hologram lehet egy működő hasonlat. Az élő rendszerben, mint a hologramban is, az egészet alkotó információ az összes részen megtalálható. Így a rész kezelése azt jelenti, hogy kölcsönhatásba lépünk az egészet alkotó információval, és ez hatással van az egész működésére. A rész és az egész nem különválasztható: sem az egyik, sem a másik nem hagyható figyelmen kívül.

A hagyományos kínai gyógyítók ezt felismerték és kifejlesztették az akupunktúra ősi művészetét. Az ő tudásukat és gyakorlatukat Csiszár doktor kreatívan beépítette az információs orvostudomány nyugati ágába, valamint észrevette az összefüggéseket és összekötötte a Dr. Körbler által kidolgozott szintén információs alapú „új homeopátiával”.

Dr. Csiszár szintézist hozott létre nemcsak a kortárs orvostudomány kísérleti és bizonyított elemei között, hanem a gyógyászat keleti- és nyugati ágai között is…

Prof. Ervin Laszlo

A fogszakorvos szerző a biológiai fogászat honoris causa oktatója, vizsgáztatója immáron 30 éve foglakozik alternatív, komplementer gyógyászattal, homeopátiával, keleti gyógyászattal, akupunktúrával. A Magyar Akupunktúrás Orvosok Társaságának főtitkára és a 2019-ben megalakult Magyar Integratív Medicina Szövetség tudományos tanácsadó testületének tagja.

A korán, 1994-ben váratlanul elhunyt bécsi tudóssal, Erich Körbler-rel 1993-ban ismerkedett meg és sajátította el az un. Körbler – módszert. Ekkor a Körbler-féle információs gyógyászat elmélete és gyakorlata már kidolgozott rendszert alkotott. Létrejött egy új tudományterület, mely energetikai, informatikai, hullámelméleti fogalmakat illesztett be az orvosi gondolkodásmódba. Ezzel új alapokra helyezte a betegség fogalmát, kialakulásának folyamatát, a diagnosztikát, a terápiát, a teljes – eddig megszokott – orvosi gondolkodásmódot. Ez az elmélet a betegség meghatározásában paradigmaváltás, mely a 21. század orvosi gondolkodásmódjának  új elméletét jelentheti. A rendszer egyrészt rendkívül egyszerű, de ahogy a módszer mélyére hatolunk, egyre újabb vetületeket fedezhetünk fel.

A szerző ismeretterjesztő könyvével bemutatja az információs gyógyászat hátterét és alkalmazását a mindennapi életben. Bemutatja az un. bioindikátor működését, mely sajnos még nem orvosi diagnosztikai eszköz, de remélhetőleg nincs messze az idő, amikor minden háztartás részévé válik, mint a mindennapok elengedhetetlen segítő eszköze.

A Kiadó