Oldal menü
RssFacebook
Kategóriák menü

Küldte mint - aug 20, 2017 -ban Egyéb |

Biológiai fogászat fél éves képzés – 2018

Biológiai fogászat fél éves képzés – 2018

Komplementer biológiai fogorvos képzés 

 

tanfolyam vezető: Dr. Csiszár Róbert

2018. jan. 20. – 2018. jún. 9.

PTE ÁOK/2018.I/ 00021      Akkr; 50 pont – szabadon választható tanfolyam

részvételi díj; 345.000.-Ft / részletfizetési kedvezmény 

 

A képzés betekintést ad az orvoslás és a fogorvoslás területén alkalmazott komplementer módszerekről. Az Európai Uniós tervezetek kutatásairól, célkitűzésekről és az egészségügyi jogszabályok alkalmazásának jövőjéről, az alternatív és a komplementer módszerek összehasonlításáról. A tanfolyam során a hallgatók megismerik fogászat egyes területeinek komplementer szemléletű módszerekkel való kiegészítését és ezek gyakorlati alkalmazását a napi praxisban.

A képzés főbb területei:

Hagyományos kínai gyógyászat, HKO, alapelvei – Bevezetés az akupunktúrába – Az oralakupunktúra rendszere – A fogak kapcsolatai az akupunktúrás rendszerrel – Az akupunktúrás csatornák feji vetületei – Orthopediai kórképek fogászati háttere –  Az elektro-akupunktúra elmélete – EAV diagnosztika és terápia – Voll–féle EAV – biorezonancia-bioreguláció-biofeedback – Kapcsolat a homeopátiával és a Hagyományos kínai orvoslással – A feji gócok központi szerepe – Feji góc-diagnosztikus pontok – Zavarómezők, hegek hatásai – Méregtelenítési módszerek – amalgám, higany méregtelenítés – fémallergiák és kezelésük – fitoterápia, gyógynövények a fogászatban – fogorvosok és fogászati asszisztensek veszélyeztetettsége.

 

részletesen:

 

tanfolyamra előzetes jelentkezés:  info@biodent.hu

 

vagy online jelentkezés itt;

 

 Oftex regisztráció; www.oftex.hu ; PTE ÁOK/2018.I / 00021

 

 

Tanfolyami részvétel regisztrációs díj; 30.000.-Ft – a jelentkezés után a kiküldött csekken kérjük befizetni, a regisztrációs díj a tanfolyami díj részét képezi, a részvétel lemondása esetén a regisztrációs díj nem kerül visszautalásra.

 

 

 

 

biological_dentistry1