Oldal menü
Kategóriák menü

Küldte mint - okt 22, 2013 -ban |

Dr. Csiszár Róbert: Oralakupunktúra – Biológiai fogászat, tankönyv

Dr. Csiszár Róbert: Oralakupunktúra – Biológiai fogászat, tankönyv

Akció!

15,000 Ft

Legjobban az a 46 éves asszony csodálkozott, akinek hosszú ideje komoly gyomor-, szívpanaszai és társulva ezekhez comb-, térdfájdalmai voltak, hogy gyógyulásra a fogorvosi székben lelt. Az egészségügy szakosodott világában ugyanis megszokott, hogy minden orvos tevékenysége saját szakterületének határáig terjed…

15.000 + 2500.- Ft szállítási költség


Cikkszám: 002

Kategóriák: ,

Leírás

Legjobban az a 46 éves asszony csodálkozott, akinek hosszú ideje komoly gyomor-, szívpanaszai és társulva ezekhez comb-, térdfájdalmai voltak, hogy gyógyulásra a fogorvosi székben lelt. Az egészségügy szakosodott világában ugyanis megszokott, hogy minden orvos tevékenysége saját szakterületének határáig terjed.

A fogszakorvos szerző, valószínűleg a jövő gyógyítása szempontjából alapműnek tekinthető könyvével, ötvözi a keleti és a nyugati medicina betegség-felismerő diagnosztikus módszereit és szélesre tárja a kapukat az egyes klinikai határterületek számára, a folyamatok és kezelési lehetőségek új alapokra helyezésével.

Bemutatja a szájüregi folyamatok és a szervezet kölcsönhatásának rendszerét, annak elméletét és gyakorlati alkalmazását. Az érintett szakterületek – akupunktúra, fogorvoslás, orr-fül-gégészet, gyermekgyógyászat, belgyógyászat, orthopedia – orvosai részére szakkönyvként, a betegek számára pedig, az összefüggések jobb megértésének olvasmányaként ajánlott.

Med – System kiadó