Oldal menü
Kategóriák menü

Tanfolyamok

2018 – 2019biological_dentistry1

————————————————————————————————

Biológiai fogászat

Komplementer biológiai fogorvos képzés –  1 éves képzés

– tanfolyam vezető: Dr. Csiszár Róbert

1 éves tanfolyam;  2018. okt. 6. – 2019. jún. 1.

PTE ÁOK/2018.II/00032  Akkr. pont: 40

1 éves tanfolyam részvételi díj; 345.000.-Ft / részletfizetési kedvezmény 

A képzés betekintést ad az orvoslás és a fogorvoslás területén alkalmazott komplementer módszerekről. Az Európai Uniós tervezetek kutatásairól, célkitűzésekről és az egészségügyi jogszabályok alkalmazásának jövőjéről, az alternatív és a komplementer módszerek összehasonlításáról. A tanfolyam során a hallgatók megismerik fogászat egyes területeinek komplementer szemléletű módszerekkel való kiegészítését és ezek gyakorlati alkalmazását a napi praxisban.

A képzés főbb területei:

Hagyományos kínai gyógyászat, HKO, alapelvei – Bevezetés az akupunktúrába – Az oralakupunktúra rendszere – A fogak kapcsolatai az akupunktúrás rendszerrel – Az akupunktúrás csatornák feji vetületei – Orthopediai kórképek fogászati háttere –  Az elektro-akupunktúra elmélete – EAV diagnosztika és terápia – Voll–féle EAV – biorezonancia-bioreguláció-biofeedback – Kapcsolat a homeopátiával és a Hagyományos kínai orvoslással – A feji gócok központi szerepe – Feji góc-diagnosztikus pontok – Zavarómezők, hegek hatásai.

A különböző méregtelenítési módszerek az utóbbi évtizedekben az általános orvoslásban is meghatározóvá váltak, különösen vonatkozik ez a komplementer orvoslás területére. A komplementer fogorvosnak is tisztában kell lennie a méregtelenítési módszerek történetével, a bevált és bizonyított eljárásokkal és az alkalmazás lehetőségeivel a fogászati praxisban. Kiemelt területek; amalgám, higany méregtelenítés – fémallergiák és kezelésük – fitoterápia, gyógynövények a fogászatban – fogorvosok és fogászati asszisztensek veszélyeztetettsége.

részletesen:

 

tanfolyamra előzetes jelentkezés:  info@biodent.hu 

vagy online jelentkezés itt;

 Oftex regisztráció; www.oftex.hu ; PTE ÁOK/2018.II/00032

 

Tanfolyami részvétel regisztrációs díj; 30.000.-Ft – a jelentkezés után a kiküldött csekken kérjük befizetni, a regisztrációs díj a tanfolyami díj részét képezi, a részvétel lemondása esetén a regisztrációs díj nem kerül visszautalásra.