Oldal menü
Kategóriák menü

Küldte mint - febr 9, 2014 -ban |

Mikrorendszerek – Reflexológia a gyógyításban – DVD

Mikrorendszerek – Reflexológia a gyógyításban – DVD

2,500 Ft

Az előadáson megismerhetjük az alapvető fogalmakat, az akupunktúra és a mikrorendszerek kapcsolatát, valamint az egyes mikroszisztémákat; fül – kéz – ujjak – láb – arc – szem – nyelv – skalp – fogak, stb.

 

Elfogyott

Cikkszám: 004

Kategóriák: ,

Leírás

A távol-keleti gyógyítási technikák egyre inkább beépülnek az orvoslás kelléktárába. Ezen a területen az akupunktúra, a szervezet mikrorendszerei és a keleti orvosi gondolkodásmód, diagnosztika, a leginkább ismert. Ezeket a módszereket az orvosoknak hosszú évek alatt kell elsajátítaniuk. Sajnos, a téma iránt érdeklődőknek, a saját egészségükre odafigyelőknek, kevés a lehetőségük az információszerzésre.

Pedig az „akupunktúrás” gondolkodásmódra mindenkinek szüksége lenne. Az akupunktúra nemcsak egy gyógymód, hanem egy életviteli-, filozófiai rendszer is, az egészségünk megőrzésének alapja. Az előadáson megismerhetjük az alapvető fogalmakat, az akupunktúra és a mikrorendszerek kapcsolatát, valamint az egyes mikroszisztámákat; fül – kéz – ujjak – láb – arc – szem – nyelv – skalp – fogak, stb.

INTEGRÁL ORVOSLÁS – Integral medical, -medication; az orvoslás legújabb, legmodernebb irányzatát jelenti. Alapelve szerint az orvoslás célja, hogy mindazon ismereteket befogadja és alkalmazza, melyek a betegek gyógyulását, az egészség megőrzését és a betegségek megelőzését elősegítik. E cél érdekében nem tesz különbséget a keleti és a nyugati, hagyományos és természetgyógyászati módszerek között. Támogatja az Egészségügyi Világszervezet állásfoglalását, mely szerint;
A XXI. század az integratív orvoslás évszázada lesz, mert az orvoslás egységes egészet képez, akár konvencionális, akár nem konvencionális szempontból segíti, a beteg gyógyulását.
(a WHO állásfoglalása 1996/2003 – ben)

Előadó:

Dr. Csiszár Róbert – a MAOT (Magyar Akupunktúra Orvosok Társasága) főtitkára

Időtartam: 2 óra

szerkesztő – operatőr: Tóth Péter Pál

Med – System kiadó – DVD